Количката е празна

Защо да поръчате коледни рекламни материали и подаръци през октомври

Едва ли сте започнали да ангажирате мислите си с коледните празници. Но ви съветваме – не чакайте декември за идеи за корпоративни коледни подаръци, защото това далеч не е най-подходящото време.

В началото на есента всички сме по-спокойни и не се чувстваме притиснати от времето, за да плануваме организирането на коледна кампания и да изграждаме правилната концепция за нея.

Доброто планиране е в основата на успешната рекламна кампания за Коледа и то би ни спестило голяма доза ненужен стрес през декември. За тази цел е задължително още в началото на есента да помислим за тези основни стъпки: 

• Да измислим концепция и идея за коледни подаръци;

• Да направим списък на нашите клиенти и партньори;

• Да съобразим бюджета си;

• Да изберем правилния и коректни печатница и доставчик.

Ако спазваме тези лесни стъпки, ще избегнем стреса около голямото коледно подаряване, съобразяването с наличности в последния момент и ще оптимизираме разходите за корпоративни коледни подаръци.

На първо място човек взима много по-добри и правилни решения, когато не е под напрежение и не бърза. Изборът на концепция, често може да бъде изтощителна задача, ако искаме да подберем най-подходящите и оригинални подаръци. Когато нямаме време обаче през декември и крайните срокове ни притискат, не можем да си позволим този лукс. В такива случаи често бързаме да отметнем задачите без оглед на качеството. И обратното – ако започнем отрано да обмисляме, няма да грабнем първата срещната опция и да вземем прибързано решение.

Второ, много по-добре ще планираме бюджета си, когато разполагаме с достатъчно време. Може да изберем подхода да разсрочим плащанията във времето или пък да направим подробно проучване с цел намиране на баланса между цена и качество, което обикновено през декември не се случва. Доказано е, че когато човек е под напрежение, е склонен да харчи повече.

Трето, сроковете за изпълнение и доставка на поръчки през декември се двойно по-дълги и много пъти даже не са напълно ясни. Ако решите да поръчате своите материали в последния момент, рискувате те да не бъдат готови до Коледа.

Обмисляйки предимствата на ранното планиране, ние от WePrint.bg ви предлагаме да поръчате своите рекламни материали още сега онлайн. Поръчката става в три лесни и удобни стъпки, а срокът за изработка варира от 2 до 10 работни дни. Този вид поръчки предлагат редица предимства, пред тези, случващи се на място:

• качество по-високо от цената;

• кратки срокове на производство и доставка;

• дизайн, създаден по вашите изисквания.

На нашия сайт WePrint.bg бихте могли да поръчате вашите коледни подаръци като бележници, химикалки, моливи, антистрес топки и запалки с вашето фирмено лого и послание.

С удоволствие и готовност ще отговорим на вашите въпроси и ще ви помогнем да направите правилния избор на подарък за предстоящите празници. Свържете се с нашите специалисти на +359 886 799 782 или ни пишете на order@weprint.bg.

Публикувано на 01/10/2019