Количката е празна

Защо КАЛЕНДАРЪТ (все още) е задължителен аксесоар в офиса? Избери между 4 ТОП формата

Понеделник е. Идваш в офиса. Взимаш си кафе. Пускаш си компютъра.

Кое е следващото, което правиш? Поглеждаш ли задачите за деня и седмицата? Знаеш ли кои са приоритетите ти? Имаш ли календар или органайзер, който да те напътства?

Може би календарът ти е на телефона. Може би използваш Google или Outlook календар. А имаш ли принтиран календар с корпоративната идентичност на твоя бранд? Той все още е задължителен за бизнеса. Не вярваш ли? Нека ти разкажем за…

Скритото БИЗНЕС ПОСЛАНИЕ на календара в офиса. 

Наличието на принтиран фирмен календар е задължително за всеки бизнес, било то голям или с офис до 50 кв.м. В това помещение посрещате клиенти и партньори,  сключвате сделки. Важно е какво впечатление оставяте и какво е посланието, което излъчвате. За отсрещната страна всеки допълнителен елемент, който носи вашата корпоративна идентичност, е причина да ви се доверят.

Визитка давате, когато се запознавате. Папка с допълнителни материали вадите на втора среща. Тефтер и химикал показвате, когато говорите по същество. А календарът?

Календарът е винаги видим, когато сте на свой терен. Той може да е окачен на стената, поставен на бюрото или подарен като подарък. Календарът дава добавена стойност на бизнеса. Излъчва стабилност. Говори за традиции. 

Какъв календар обаче да изберем за своя бизнес? Ние, в We Print предлагаме 4 незаменими формата, подходящи за всеки бизнес. Печатаме ги в брой от 10 до безкрай. Само за 1 ден. Изпращаме ги веднага по куриер. 

ФИРМЕН КАЛЕНДАР ЗА СТЕНА. Окачи го на най-видното място в офиса

3 са основните вида стенни календари, които препоръчваме.

Първият е еднолистов стенен календар, където 12-те месеца са показани на 1 страница. Той дава много общ и бърз поглед върху цялата година. На него може да отбелязвате най-важните дати от годината като: международни изложения, важни конференции, фирмени събития, рожден ден на компанията. Изгоден вариант е за малкия и среден бизнес, ако бюджетът ви за рекламни материали е по-ограничен.

Стенните многолистови календари с една секция и три месеца и календари с три месеца са много подходящи за офиса, както и за бизнес подаръци. Те поставят акцент върху текущия месец, но дават общ поглед също върху изминалия и предстоящия. На тях може ръчно да отбелязвате повече важни дата и срещи, а всички празници и почивни дни вече са отразени. Този вид календари са много полезни в ежедневието на офис администраторите, мениджърите по управление на проекти, управители и собственици на бизнес. 

Стенните многолистови календари с 12+1 страници са също подходящи за мениджъри и асистенти, но и организатори на събития. Дават информация за всеки месец на отделен лист и може да имат поле за допълнителни бележки. Този календар е най-добрият избор за коледен подарък, защото дава повече възможности за дизайн. На всяка от страниците му може да се постави различна снимка и да представите бизнеса си в нова запомняща се светлина. Много фирми избират този вариант, защото напомня красив албум. 

Разбира се, не е задължително използваните снимки да са от вашия офис. Може да брандирате с красиви пейзажи от България или символични места от своя град.  

НАСТОЛНИ КАЛЕНДАРИ. Постави пирамидата отстрани на монитора

Настолен календар тип пирамида може да поръчате като допълнение към стенните календари или самостоятелно. Този календар има две основни функции.

Първо, винаги е под ръка, когато говорите по телефона и искате да се ориентирате бързо във времето. Кой ден ви е свободен? Кога е вторият понеделник от декември? Коя е 51-та седмица в годината?

Второ, пирамидата е още един посланик на вашия бранд. Той е брандиран, излъчва идентичността на компанията и е винаги там, когато водите срещи или интервюта в офиса си. Хитрият момент тук е да го поставите на място, което е точно срещу вратата на офиса. Не го крийте зад монитора или на шкафа зад вас. Целта на брандираните материали е да се виждат.

Този календар разполага с 12 отделни листа, които отново могат да се направят като ефектен албум със снимки, мъдри мисли или известни личности от вашия бранш. Разбира се, брандирани!

ЗАЩО ДА ПОРЪЧАТЕ ПЕЧАТ ОНЛАЙН НА ФИРМЕНИТЕ СИ КАЛЕНДАРИ?

В WePrint.bg ще напечатаме всеки от изброените календари в количества от 20 до безкрай. Предлагаме разнообразие от формати и размери, различни цветове на спиралата, опция за UV лак и др.

Единственото, което да направиш, е да ни изпратиш дизайна си. Ние ще отпечатаме твоите календари на избраната от теб хартия и в точното количество. Ще ти изпратим материалите по куриер. Ще ти спестим време и усилия, но ще имаш перфектен резултат.

Готов ли си? Поръчай своя нов календар за офиса.

WePrint.bg е твоят доверен партньор в света на дигиталния и офсетов печат. Свържи се с нас на +359 886 799 782 или ни пиши на order@weprint.bg


Публикувано на 31/10/2019