Количката е празна

5 Формата, в които можете да отпечатате визитките си

Визитката е един от най-важните инструменти за бизнес комуникация. Тя е първата представа, която потенциалните клиенти получават за вас и вашия бизнес, така че е важно да я направите възможно най-впечатляваща. Един от начините да направите визитката си по-запомняща се е да изберете нестандартен формат.


 На WePrint.bg  предлагаме 5 различни формата визитки, от които можете да избирате: 


Хоризонтални визитки

Хоризонталните визитки са най-често срещаният формат. Те са традиционни и лесни за четене. Подходящи са за повечето бизнеси.

Хоризонталните визитки са идеални за бизнеси, които искат да изглеждат професионални. Те също са добър избор за бизнеси, които искат да предадат послание на сериозност и компетентност.Вертикални визитки

Вертикалните визитки са по-малко традиционни, но могат да бъдат по-запомнящи се. Подходящи са за бизнеси, които искат да се откроят от тълпата.

Вертикалните визитки са идеални за бизнеси, които искат да изглеждат модерни и динамични. Те също така са добър избор за бизнеси, които искат да създадат впечатление за творчество и креативност.Квадратни визитки

Квадратните визитки са модерен и уникален избор.

Те са по-малко традиционни от хоризонталните или вертикалните визитки, но могат да бъдат много запомнящи се. Квадратните визитки са идеални за бизнеси, които искат да се откроят от тълпата и да създадат впечатление за стил и изисканост.Кръгли визитки

Кръгли визитки са уникални и креативни. Подходящи са за бизнеси, които искат да оставят трайно впечатление.

Кръглите визитки са идеални, ако искате да направите впечатление за стил и изисканост. Те също са добър избор за бизнеси, които искат да създадат впечатление за индивидуалност и оригиналност.Визитки в неправилна форма 

Визитките в неправилна форма са подходящи за бизнеси, които искат да бъдат различни. Те могат да бъдат изработени във всякакви форми.

Неправилните визитки са идеални за креативни бизнеси. Те са също така добър избор за бизнеси, които искат да създадат впечатление за уникалност и индивидуалност. Когато избирате формат за визитките си, е важно да вземете предвид индустрията, в която работите, както и целевата си аудитория. Например, ако работите в консервативна индустрия, като финансите, може да искате да изберете хоризонтална визитка. Ако пък работите в креативна индустрия, като дизайна, може да искате да изберете по-нестандартен формат.

Независимо кой формат изберете, важно е да се уверите, че визитката ви е добре проектирана и съдържа цялата необходима информация. Тя трябва да бъде лесна за четене и да съдържа контактната ви информация, както и името на вашата компания, лого и слоган.

Ако искате да поръчате визитни картички в хоризонтална или вертикална форма, може да го направите директно тук. Ако търсите начин да направите визитката си по-запомняща се, свържете се нас на телефон +359 886 799 782 или на имейл info@weprint.bg и ние ще изработим вашите визитки във кръгла, квадратна или неправилна форма.

Публикувано на 10/08/2023