Количката е празна

Промоции

Искате визитки, но нямате дизайн? Поръчайте 500 или повече визитки и се възползвай от услугата ни за безплатен дизайн

Кампанията е валидна от 19.01.2021г. до 01.02.2021г.

При поръчка на 500 или повече визитки, ние ще изготвим дизайн на Вашите визитки безплатно!

Ние от Weprint.bg знаем колко важна е визията на Вашата визитка. Затова решихме да ви дадем възможност да се възползвате от безплатен дизайн, който нашият екип ще изработи специално за вас съобразно вашите предпочитания. Началото на годината е точният момент, в който да поръчате печатни материали с фирмено лого.

Как да получите безплатен дизайн?

 Влезте в страницата на продукт ВИЗИТКИ, отбележете желаните от Вас параметри – страници, формат, разположение, вид хартия, цветност и количество. След това натиснете бутон „СЛЕДВАЩА СТЪПКА“. На страницата ще видите възможност за прикачване на файл за печат и информация за контакти, при отсъствие на такъв. Натиснете бутон „ПОРЪЧАЙ“ и при въвеждане на информацията за поръчка, посочете в бележки, че не разполагате с готов дизайн. Промоцията е валидна при поръчка на 500 или повече броя визитки. Можете да се свържете директно с нас на телефон  +359 886 799782 или да ни пишете на имейл info@weprint.bg.  

Ние от Weprint.bg сме на линия по всяко време. Екипът ни от професионалисти ще се съобрази с Вашите изисквания и ще реализира Вашия проект.


Дизайнът е от значение, но Вие вече го знаете. Очакваме Ви.