Количката е празна

5 причини защо ДА поръчаме ОНЛАЙН печат на рекламни материали

5 причини защо да поръчаме онлайн печат на реклама

Компаниите с многобройни офиси или локации и огромен персонал все повече търсят начини за онлайн управление на документооборота и доставките. Корпоративната идентичност на образователни и здравни институции, банкови организации и търговски компании се контролира от централни офиси и същите все повече се възползват от предимствата на онлайн поръчките на печатни материали.

Сега можете и вие да пробвате! Споделяме ви 5 причини как да се възползвате от предимствата на онлайн поръчките на рекламни материали:

1. Те са лесни – уеб системите са онлайн магазини за различни печатни произведения. Просто изберете продукт от менюто, задайте необходимите характеристики, изберете количество и поръчайте. Някои платформи предлагат даже готови темплейти за най-често използваните продукти.

2. Спестяват време – през онлайн магазина вие можете бързо и лесно да поръчате вашите печатни продукти онлайн. Автоматизираните процеси съкращават времето за поръчка, управление и разпространение на материалите и ви позволяват да се справите със задачата в рамките на 24 часа от компютър, таблет и смартфон.

3. Спестяват средства – системите за онлайн поръчки позволяват отпечатването  на точното количество, от което имате нужда. По този начин спестявате разходи за печат, складиране, административни разходи и такива за разпространение.

4. Предлагат утвърждаване на корпоративната марка и същевременно гъвкавост – компании от различен мащаб и индустрия се стремят да акцентират върху силата на своя бранд чрез постоянство. Онлайн платформите за печат позволяват на различни служители от различни клонове успешно да поръчват рекламни продукти с едно и също качество за всяко събитие или кампания. Лесно могат да бъдат създадени различни нива на достъп, при които един служител във фирмата е упълномощен да одобрява всички поръчки с цел максимален контрол и последователност.

5. Спестяват отпадък – голяма част от печатните реклами биват изхвърлени или са с остаряло съдържание. Печатът при нужда елиминира употребата, складирането и изхвърлянето на материали, които вече не са актуални.

Защо да изберете WePrint.bg?

Защото ние предлагаме продукт за всеки повод:

• материали с вашата фирмена идентичност – мини визитки, визитки, бланки, папки с джоб, брошури, каталози;

• материали за промоционални и рекламни кампании – плакати и постери, флаери, пирамиди, стикери;

• фирмени подаръци – рекламни запалки, химикали и бележници;

• подаръци за фирмения тиймбилдинг – антистрес топки;

покани за сватби и други тържества.

Защото ние предлагаме качество по-високо от цената

WePrint.bg разполага със собствена печатна база както за дигитален печат, така и за офсетов печат. Благодарение на това нашите видове печатни медии са висококачествени и на конкурентна цена. Освен това нашата полиграфическа техника ни позволява да изпълним вашата поръчка в кратък срок. Сроковете за производство са в зависимост от количеството и сложността на изпълнението на продукта.

Защото имате идеята, а ние можем да създадем дизайна за вас

Нашият творчески екип се състои от експерти в областта на печата, с набито око, следящо всеки детайл. Заедно те работят неуморно, за да съживят вашите идеи на хартия. Свържете се с нас по телефон или мейл и споделете своите предпочитания. Нашият дизайнер ще изготви вашия проект в два варианта, от които да изберете любим. И това ще ни отнеме само за няколко часа. Вашето удобство е важно за нас!

Защото ние работим професионално и коректно 

Отнасяме се към нашите клиенти така, както бихме искали да се отнасят с нас, когато сме на тяхно място. Нашият екип предоставя професионални съвети и услуги, свързани с дигиталния и офсетов печат. Експертите ни притежават необходимите знания и опит, за да отговорят на всички клиентски запитвания. Такива може да ни зададете на +359 886 799 782, на order@weprint.bg или през чата в сайта.

Защото следим за качеството на всеки готов продукт

Това е необходимо условие, ако държим нашите клиенти да се върнат отново при нас. Нашият екип изпълнява всеки проект с професионализъм и лично отношение. Нашите специалисти не спират да се развиват, а  компанията притежава повече от 10 години ценен опит в сферата дигиталния и офсетов печат, както и лоялни клиенти и партньорства.

Е, вече знаете кое е вашето място за онлайн поръчка на печат! WePrint.bg ви предлага пълно обслужване и подкрепа през целия път на вашия проект за печат. Не използваме роботи в процеса на обслужване на нашите клиенти. За нас човешкото и лично отношение е на първо място. Защото ни е грижа не само за отличното качество на вашите продукти, но и за самите вас. 

На Weprint.bg ви предлагаме бърз и удобен начин на поръчка на печат на рекламни материали. Всичко, което трябва да направите е да посочите детайлите, с които трябва да се съобразим при печата на вашия артикул. Попълването на тези данни се случва в три лесни стъпки. Сроковете за изпълнение варират между 2 и 10 работни дни, а доставката е до 2 работни дни. Нашият екип е на ваше разположение! Ние сме тук, за да съживим вашата идея и да впечатлим света заедно.

Публикувано на 23/07/2019