Количката е празна

Защо да поръчате коледни рекламни материали и подаръци от рано?

Едва ли сте започнали да ангажирате мислите си с коледните празници, но ви съветваме – не чакайте декември за идеи за корпоративни коледни подаръци, защото това далеч не е най-подходящото време. Коледа е време за подаръци, но не и за притеснения. Ако искате да избегнете стреса и да приготвите най-добрите подаръци за своите служители и партньори, започнете да планирате още сега.

В началото на есента всички сме спокойни и не се чувстваме притиснати от времето, за да плануваме организирането на коледна кампания и изграждане на план и концепция.

Ето няколко причини, защо да не чакате декември:

  • Имате повече време да вземете правилното решение. Когато не сте притиснати от времето, можете да обмислите внимателно всички опции и да изберете подаръци, които са наистина подходящи за вашите получатели.

  • Имате нужното време да изградите концепция.

  • Ще избегнете стреса от доставката и няма да сте сте притиснати от срокове за изпълнение. Сроковете за изпълнение и доставка на поръчки през декември са много по-дълги, отколкото през останалата част от годината. Ако поръчате своите подаръци рано, ще имате достатъчно време да получите всичко, което ви трябва, преди празниците.

  • Можете да изготвите план за действие, който да следвате напред във времето.


На първо място човек взима много по-добри и правилни решения, когато не е под напрежение и не бърза. Изборът на концепция често може да бъде изтощителна задача, ако искате да подберете най-подходящите и оригинални подаръци. Когато нямате време обаче през декември и крайните срокове Ви притискат, не можете да си позволите този лукс. В такива случаи често бързате да отметнете задачите без оглед на качеството. И обратното – ако започнете отрано да обмисляте, няма да се възползвате от първата срещната опция и да вземете прибързано решение. 

Второ, много по-добре ще планирате бюджета си, когато разполагате с достатъчно време. Можете да изберете подхода да разсрочите плащанията във времето или пък да направите подробно проучване с цел намиране на баланса между цена и качество, което обикновено през декември не се случва. Доказано е, че когато човек е под напрежение, е склонен да харчи повече. 

Трето, сроковете за изпълнение и доставка на поръчки през декември се двойно по-дълги и много пъти даже не са напълно ясни. Това създава още по-голямо напрежение. Ако решите да поръчате своите материали в последния момент, рискувате те да не бъдат готови до Коледа.

WePrint.bg  ви предлага да поръчате своите корпоративни коледни подаръци още сега онлайн. Предлагаме широка гама от продукти като бележници, химикалки, моливи, антистрес топки и запалки, които могат да бъдат персонализирани с вашето фирмено лого и послание. А ако не откривате материалите, които търсите за подарък, можете да ни изпратите запитване на info@weprint.bg. Поръчката става в три лесни и удобни стъпки, а срокът за изработка варира от 2 до 10 работни дни.


С удоволствие и готовност ще отговорим на Вашите въпроси и ще ви помогнем да направите правилния избор на подарък за коледните празници. Свържете се с нашите специалисти на +359 886 799 782 или ни пишете на info@weprint.bg.

Публикувано на 16/10/2023