Количката е празна

ТОП 8 печатни материали за сватба

Незабравимата сватба включва печатни материали от Weprint.bg. Готови сме да изготвим и отпечатаме и най-нестандартните Ви идеи. В тази статия показваме сватбен сет с основните печатни материали, които нашите клиенти поръчват, а ние от друга страна намираме за задължителни. Но тъй като не обичаме да поставяме продуктите и услугите си в рамка, сме готови да изпълним дори и най-креативните ви проекти.

Знаем, че сте разгледали и потърсили различни идеи за дизайн на сватбените материали. Нашата най-важна задача е да Ви помогнем с избора на хартия за всяко едно изделие. По вашите предпочитания и идеи можем да изготвим и дизайн, ако е необходимо. В Weprint.bg ще откриете богато разнобразие от печатни медии, които да използвате за сватбените материали. Единственото, което трябва да направите, е да се свържете с нас.

Незабравимата сватба започва с покана и плик.


След като знаете броя на гостите и основната информация за събитието, е добре да обмислите поканите и пликовете. Те са първото нещо, с което се срещат Вашите близки и приятели. После запечатваме поканата в плик със стикер. Стикерът е завършващият елемент, който поставяме върху плика. В Weprint.bg предлагаме различни размери и самозалепващи материали. Ние сме готови да ви консултираме за подходящия формат и хартия.

И продължава с менюто за гостите, табелки с имената им и табелки с номера за масите. 

Запазили сте ресторанта, избрали сте менюто, разпределили сте гостите по масите и вече имате нужната информация за печата на Вашите материали. Сватбеното меню улеснява гостите и пасва идеално към цялостната сватбена концепция. А тейбъл картичките с имената на гостите и номер на масата, показват индивидуално отношение.

Добавят се и етикети за вино с имената на младоженците.


Персонализирайте винените бутилки със самозалепващ етикет с датата на сватбата, Вашите имена и Ваша снимка. За Вашите гости тези материали ще останат хубав спомен от този ден.

Завършва с книгата за пожелания, която е Вашият спомен за цял живот.

Тя трябва да има забележителна корица, така че гостите да не могат да й устоят. В Weprint.bg ще се погрижим сватбената книга да бъде идеалният завършек на Вашия сватбен сет.

Защо да изберете Weprint.bg за печата на Вашите сватбени материали?

В Weprint.bg ще получите специално отношение и нужното внимание за подготовката и печата на сватбените материали. Разполагаме с над 40 вида печатни медии, изработваме материалите в кратки срокове, а качеството ни на печат е не просто добро, то е много добро.

Нашите професионалисти са реализирали над 100 проекта за сватбени материали. Готови ли сте да ни се доверите? Свържете се с нас на +359 886 799 782 

Публикувано на 04/03/2021

Подобни статии