Количката е празна

Как комуникираме с нашите клиенти. Често задавани въпроси и начин на работа


Създадохме Weprint.bg за лесна онлайн поръчка за печат. Вместо да губите време в ходене по печатници, можете да поръчате лесно и удобно печат през нашата платформа. Основната ни цел е да реализираме идеите ви на хартия. С други думи, обичаме да създаваме печатни чудеса.

За да бъде крайният продукт перфектен, ние коментираме всеки детайл по поръчката с Вас и отделяме нужното време и внимание. Решихме в тази статия да Ви информираме за:

  •           Различните канали за комуникация с нас;
  •           Начин на работа – от приемане на поръчка до изпращане по куриер към Вас;
  •           Често задавани въпроси.

Различните канали за комуникация с нас 

Weprint.bg

В нашата онлайн платформа Weprint.bg ще откриете всички нужни рекламни материали. След като разгледате предлаганите от нас печатни изделия, избирате желания от Вас продукт и въвеждате параметрите му. Прилагате файл за печат с дизайн и изпращате за печат. Поръчката за печат никога не е била толкова лесна!

Info@weprint.bg 

Искате рекламен материал, който не присъства в нашата платформа? Изпратете ни запитване на имейл info@weprint.bg. В имейла трябва да ни предоставите информация за параметрите на изделието и приложите печатен файл с дизайн. Ако нямате готов дизайн, то ние можем да изготвим такъв за вас. При изпращане на самото запитване, впишете информацията и за дизайн – текст, елементи, обекти и др. насоки. Приветстваме и снимки за референция, които да насочат колегите за типа дизайн, който търсите.

Не знаете как да формирате запитванe за печат? Свържете се с нас на телефон +359 886 799 782 и ние ще Ви помогнем.

Телефонен разговор

Можете да ни потърсите по телефона за консултация и конкретни въпроси, свързани с печата. Поръчки приемаме от сайта, както и по имейл чрез официална кореспонденция. 

Чат на нашия сайт – Weprint.bg

В чата на Weprint можете също да задавате Вашите въпроси свързани с печата и рекламните материали. Важно е да отбележим, че не приемаме поръчки през чата и държим на официалната кореспонденция по имейл.

Посещение в офис

Имате нужда от консултация или искате да уточните допълнителна информация по печата на дадено изделие? Можете да дойдете в нашия офис с предварително направена уговорка. С удоволствие ще проведем среща с Вас.

На място, в нашия офис, имате възможността да разгледате мостри на различни изделия и видове хартия. По този начин придобивате представа за качеството на нашите печатни услуги и повече яснота за използваните материали.

Социални канали

На линия сме и във Facebook чата, и в Instagram. Там също можете да ни изпратите съобщение с въпроси относно печатните изделия, които предлагаме.

Начин на работа – от приемане на поръчка до изпращане по куриер.

След като изпратите поръчката си в нашата онлайн платформа, получавате имейл с информация за нея. Представител на Weprint.bg се свързва с Вас, за да потвърди адреса за доставка. Преди да се свържем с Вас, проверяваме внимателно файловете за печат. В случай че нещо не е наред с тях, веднага Ви съобщаваме, за да ги коригирате и изпратите отново.

Ние държим всеки един клиент да бъде удовлетворен и крайният продукт да отговаря на неговите очаквания.

Трябва да имате предвид, че ако не сме се свързали с Вас по телефона, за да потвърдим поръчката, значи тя не е пусната за изпълнение.

При направено запитване за печат на рекламни материали по имейл, ние формираме оферта и Ви я изпращаме. След потвърждение на офертата по имейл, започваме работа по печата.

Някои проекти за печатни материали изискват повече време за уточняване заради техните специфики. Нашите професионалисти отделят нужното време за допълнителна информация и изпипване на детайлите. 

Ако дизайнът, който сте ни изпратили не е пригоден за желаните печатни операции от Вас, ние Ви предупреждаваме. Нашият екип винаги дава препоръки и помага за файловете, когато е необходимо, за да може крайният продукт да бъде перфектен за Вашите нужди и цели.

След като всичко е уточнено с параметрите на изделието, започваме работа по поръчката. Имаме определени срокове за печат, на които държим и спазваме. Срокът зависи от количеството на материалите и съответните допълнителни операции по изделието.  При готовност изпращаме поръчката по куриер до желан от Вас адрес.

Често задавани въпроси от клиентите

В тази част на статията ще се спрем на някои въпроси, които най-често получаваме в комуникацията си с Вас. А именно:

Какво означават различните цветности?

Цветността на печата показва колко от мастилата на печатната машина (Cyan, Magenta, Yellow, Black) ще трябва да се смесят, за да се получат цветовете във вашия дизайн. Първата цифра е за лицето на продукта, а втората – за гърба.

1 + 0 - едноцветен едностранен печат (най-често черен)

1 + 1 - едноцветен двустранен печат (най-често черен) 2 + 0 - двуцветен едностранен печат (най-често черен + още един допълнителен цвят, например 100% Cyan)

 4 + 0 - пълноцветен едностранен печат

 4 + 1 - пълноцветно лице и едноцветен гръб (най-често черен) 4 + 4 - пълноцветен двустранен печат

В какъв формат трябва да бъде файлът за печат?

Файлът за печат трябва да бъде във формат PDF, в точен размер с резолюция 300 ppi и по 2 мм отпускане за рязане от всяка страна. Отпускането за рязане служи за толеранс за правия нож, който изрязва печатните изделия в крайния им размер.

Как да направя няколко поръчки едновременно?

Към момента системата ни позволява до 1 продукт в кошницата. Ако желаете да направите няколко поръчки, можете да напишете в секцията Забележки към поръчките си, че желаете всички продукти към отбелязания в поръчката получател да бъдат доставени заедно с обща доставка. Нашият екип ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчките и адреса за доставка. Общата цена за доставка ще бъде калкулирана съобразно общото тегло на материалите.

Може ли доставката да се извърши до офис на куриер?

Да, можем да доставяме до офис на Спиди, или до точен адрес.

Защо при някои продукти минималното количество е над 200?

Тъй като размерът на някои продукти е твърде голям за нашите дигитални машини, тези изделия трябва да бъдат печатани на офсетова машина, за която минималните тиражи са по-големи.

Каква хартия да избера за визитки?

Стандартният избор за хартия за визитки е двустранен хром 350 гр - дебела промазана хартия, която може впоследствие да бъде подложена на широк набор от допълнителни операции - ламиниране, лакиране, топъл печат, преге и др. Винаги можете да разгледате и секцията Видове медии/хартии за повече информация за различните медии, с които работим.

Удовлетворението на нашите клиенти е приоритет! А различните начини за комуникация с нас и начини на работа – от приемане на поръчката до изпращане, са oсигурени за Ваше улеснение.

Ако все още не сте опитали от нашите печатни услуги, защото сте имали въпроси, то тази статия е за Вас. Помогнахме ли ви? Доверете ни се и поръчайте рекламните си материали от Weprint.bg

Вече знаете къде да ни намерите за допълнителни въпроси. На линия сме за Вас.


Публикувано на 01/07/2021

Подобни статии