Количката е празна

ТОП 5 печатни материали, които гарантират успеха на следващото ти събитие

ТОП 5 печатни материали, с които да гарантираш успеха на следващото си събитие

От сватба, кръщене, рожден ден, годишнина и юбилей… През корпоративно събитие, фирмена презентация или конференция… До международно изложение и панаир.

Събитията винаги са имали една основна цел – да съберат определени хора на специфично място в конкретен момент. 

Днес обаче ще обърнем поглед към корпоративните събития, защото те са мощен инструмент, чрез който да:

 • Откриете нови партньори за бизнеса си
 • Спечелите нови клиенти
 • Изградите имидж на професионалисти

Най-важните неща за успешно провеждане на събитие са детайлното планиране и перфектна организация. Важно е внимателно изберете локация. Помислете за добър кетъринг. Подгответе интересна и интерактивна програма, съобразена с интересите на гостите. Разпространете събитието по всичките си канали: имейл, сайт, социални мрежи и др. И не забравяйте да отразите събитието след неговото приключване. 

А за да подсигурите ефективността му и да постигнете заложените цели, не забравяйте онези ТОП 5 печатни материали, с които гарантирате успеха на събитието си. Ето кои са те.

ПЛАКАТИ. Поставете ги на ключови места, за да дойдат повече хора

Печатните плакати са средство, с което да привлечете повече посетители. Изберете внимателно мястото, на което ще поставите своите плакати в зависимост от това кои са местата, които търсената от вас публика посещава.

Ако, например, се стремите към студентите, ориентирайте се към университети и учебни центрове. Повечето учебни заведения имат табло за обяви и то най-често се намира близо до централния вход на сградата. Ако искате сред гостите ви млади, но работещи хора, ориентирайте се към co-working пространствата.

Без значение колко голямо е събитието ви, то заслужава да има индивидуален плакат. Ние, в We Print, печатаме плакати без ограничение в тиража – от 1 бр. до 30 000 бр. Предлагаме 12 различни формата, възможност за UV лак или ламиниране. Печатаме както черно-бяло, така и цветно.

Печат на плакати - поръчай онлайн през weprint.bg

ФЛАЕРИ. Раздавайте ги в деня на събитието или ден преди това 

Печатните флаери, подобно на плакатите, също са начин да привлечете повече посетители на събитието си. Ефектът от тях обаче е много по-първосигнален и импулсивен в сравнение с плакатите. Ако плакатите е хубаво да разпространите седмици, а понякога и месеци преди самото събитие, то при флаерите не е така. Помислете за последния път, когато вие получихте флаер. Хвърлихте му един поглед и после не си спомнихте за него, нали? А ако ви го дадат седмица преди събитието, ще си го спомняте ли? Вероятно не. Ето защо флаерите се използват много по-често за събития като:

 • Отваряне на ново кафене/ресторант
 • Разпродажба в магазин
 • Концерт в квартален бар
 • Среща с автор или писател в близката книжарница и др.

Специфичното при флаерите е, че имат много по-голям ефект, ако се раздават ръчно от промоутъри, които едновременно с това предоставят допълнителна информация за събитието. Такива промоутъри могат да са служители на компанията ви и всеки по-пряко ангажиран със събитието. Раздавайте флаерите си близо до мястото на събитието, за да може да информирате възможно най-много хора в околността.

Флаерите, които печатаме в We Print, могат да бъдат с 15 различни формата, от такива с размер А4 до малки като А8. Печатаме в тираж от 20 бр. до 50 000 бр. Предлагаме 28 вида хартия. Отново печатаме черно-бяло и цветно.

Печат на флаери - поръчай онлайн през weprint.bg

ПОКАНА. За онези, които държите да поканите лично

Всяко събитие има няколко по-важни гости, които държите да дойдат на всяка цена. Един от начините да гарантирате присъствието на тези хора е, като им занесете лично печатна покана.

Малко са хората, които могат да устоят на подобно специално отношение.

Имайте предвид, че колкото по-важно и изискано е събитието, толкова по-изискана трябва да бъде и поканата за него. Ето защо при печата на покани ние, в We Print, даваме възможност за цели 8 вида допълнителни операции: UV лак, UV лак+релефен печат, UV лак+топъл печат, ламиниране, ламиниране + частичен UV лак, релефен печат, топъл печат, частичен UV лак.

Печатаме едностранно и двустранно. В тиражи от 5 бр. до 30 000 бр. Предлагаме над 30 вида хартия и 6 основни формата.

Печат на покани - поръчай онлайн през weprint.bg

БЕЛЕЖНИК С ХИМИКАЛ. За да водят гостите ви записките си на брандирани материали

Когато говорим за корпоративни събития тип конференции, презентации на фирмата, участия в семинари и др. подобни, важно е да имате свои брандирани бележници и химикали.

Те са идеалният подарък и позволяват на гостите да си водят записки от деня в удобен формат. Освен това е а начин да превърнете всеки гост на събитието в посланик на бранда си. Не на последно място, стават прекрасни снимки от деня на събитието.

Бележниците, които можем да ви брандираме в We Print, са много удобни и стилни. Техният формат е 60х100 мм. Предлагаме ги в 7 различни цвята. Химикалите ни пък са 9 вида и в 7 цвята.

КАЛЕНДАР ПИРАМИДА. За да не пропуснете нищо в графика си

Календарът пирамида може да се превърне в най-добрия приятел за всеки организатор на събития. Особено когато е поставен на бюрото в офиса. Ето защо:

 • Календарът е винаги е под ръка – за да проверите някоя дата, месец, свободен уикенд, други важни дати и празници
 • Спомага за изглаждането вашия бранд имидж - поставен на бюрото, календарът се вижда от всички хора, с които се срещате в офиса си 
 • Отбелязвате важни дати и предстоящи срещи, добавяте бележки
 • Дизайнът - всеки отделен месец в календара може да се направи със собствено излъчване или различно послание

Печат на календари - поръчай онлайн през weprint.bg

Още няколко брандирани материали, които вероятно ще ви потрябват в деня на събитието, са:

Ние, в We Print, разбираме колко е важно качеството на материалите, които използвате на всяко събитие. Ето защо винаги се стремим да сме доверен партньор в света на дигиталния и офсетов печат. Разполагаме с печатна база от над 30 машини и притежаваме над 10 години опит в сферата на печата. Нашите експерти имат достатъчно знания (и въображение), за да отговорят на всичките ви въпроси и да ви помогнат да изпълните и най-комплексната си идея.

Ако имате допълнителни въпроси, свържете се с нас на тел. +359 886 799 782 или ни пишете на order@weprint.bg 


Публикувано на 05/12/2019

Подобни статии