Количката е празна

Корпоративни печатни материали за онлайн бизнес среща

Онлайн бизнес срещите са вече ежедневие за управители, маркетолози, директори, администратори и др. Те се наложиха след появата на COVID-19 и необходимото спазване на социална дистанция. Бизнесите бяха принудени да се пригодят и адаптират към промените. Тенденцията в момента е към увеличение на провеждането на онлайн срещи и работа от вкъщи. Въпреки промените, маркетингът и рекламата са изключително важни за бизнесите и те не търпят пренебрегване и отлагане.

Корпоративните печатни материали - необходимост при провеждането на онлайн бизнес срещи

Корпоративните печатни материали винаги ще бъдат необходими за бизнесите. При провеждането на онлайн бизнес срещи, те имат няколко важни функции:

  1.  Спомагане за практическата работа по време на онлайн срещата;
  2.  Създаване на усещане за корпоративна среда, макар и реалните (вкъщни) условия;
  3.  Увеличаване на имиджа и разпознаваемостта на компанията.

Тук е важно да отбележим, че дигитализацията е факт от много време, но печатните материали запазват своята функционалност и място в маркетинговите стратегии. Понеже ние сме наясно с това, решихме да подбрем за Вас подходящите корпоративни материали за онлайн бизнес среща.

Печатни материали подходящи за онлайн среща

Без значение дали провеждате среща с бизнес партньор, клиент или екипа си, е добре да подготвите следните печатни материали: бадж, бележникхимикалкамолив, папкафирмена бланкаВсеки един от тези материали ще Ви бъде от помощ по време на онлайн срещата.

Фирмен бадж

Фирменият бадж носи информация за Вашето име, позиция и фирма. Носейки го, Вие ще покажете, че държите на бизнес етиката и корпоративната идентичност на компанията. 

Бележник

Бележникът е най-необходимият печатен материал по време на онлайн бизнес среща. Преди да започнете срещата можете да разграфите бележника, за Ваше удобство при записване на информацията. В зависимост от типа среща, можете да направите различни графи: тема, цели на срещата, ключови елементи и записки. Има още много варианти на разделение, но те зависят изцяло от срещата.

Мениджърите понякога вписват предварително в бележниците информацията, която имат да представят по време на онлайн срещата. 

Според експертите специализирани в бизнес етиката е по-добре да се извършват записки в бележник. Това е така, защото при водене на онлайн среща, отсрещната страна не трябва да остава с впечатление, че вниманието ви е фокусирано върху нещо друго. Такова впечатление се създава понякога, когато водите записки на компютър.

Химикалка

Разбира се, с химиклаката можете да записвате върху бележника или фирмената бланка важна информация. Често клиентите ни поръчват химикалки за подарък на техни бизнес партньори, клиенти и служители.

Молив

Моливът е много полезен материал по време на онлайн срещи, особено, ако в тях обсъждате нова идея или продукт и извършвате брейнсторминг. Този тип материал се използва за всякакъв вид рисуване и скициране.

Папка

Папката е идеалният печатен материал, когато искате да съхранявате документи, договори, фактури и др. Макар и от вкъщи, нагледно подредените папки с документи са в помощ не само по време на онлайн срещата, но и през останалото време. Подредени и сортирани, папките Ви помагат за по-бързо ориентиране по време на срещата.

Фирмена бланка

Този вид печатен материал има същата функация като бележника, но с разликата, че е за официална кореспонденция. С други думи, записките, които правите на фирмената бланка след това може да се предаде на клиент или остане в архива на компанията. Можете да използвате и за рисунки или скициране(за Вашият архив).

Представеният подбор на корпоративните печатни материали е изцяло изграден от наши наблюдения и препоръки от клиенти. 

На нашия сайт WePrint.bg бихте могли да поръчате Вашите корпоративни печатни материали с Вашето фирмено лого и послание. С удоволствие и готовност ще отговорим на Вашите въпроси и ще Ви консултираме за печата на материалите. Свържете се с нашите специалисти на +359 886 799 782 или ни пишете на info@weprint.bg.


Публикувано на 20/07/2021

Подобни статии