Количката е празна

ТОП 5 брандирани материали, с които да развиеш бизнеса си


Да се развива бизнес е предизвикателно, отговорно и трудно. 

Трябва да предлагате подходящия продукт или услуга и то на онази аудитория, която ще извлече най-много ползи от него. Не е никак лесно, първо, да откриете тази публика и, второ, да я убедите да избере именно вас и вашия бизнес.

Ричард Брансън, един от най-известните предприемачи на нашето време, твърди, че: „Възможностите за бизнес са като автобусите – винаги се задава още един!“. Щом „хванете“ такава възможност обаче, опитайте се да я задържите и развиете. Бъдете сигурни, че:

  • Имате умела бизнес стратегия
  • Разработили сте добра корпоративна идентичност на своя бранд
  • Непрестанно наблюдавате конкуренцията и състоянието на пазара
  • Разполагате с онези брандирани печатни материали, задължителни за всеки бизнес 

We Print е вашият доверен партньор, когато се нуждаете от печат дори да е изключително спешен. Селектирахме онези 5 печатни материали, които трябва да са ви винаги под ръка и никога да не свършват в офиса. Освен това са подходящ комплект за корпоративен подарък, например преди Коледа. Вижте кои са и ако се нуждаете от тях, сега е моментът да поръчате от We Print.


Една ВИЗИТКА отваря хиляди врати

Визитката е №1 задължителен печатен материал. За да развивате своя бизнес успешно, стремете се да раздавате колко може повече от своите визитки, както и да събирате чужди. Най-добре това се случва на конференции, събития и места, които посещава вашата аудитория.

Перфектната визитка съдържа логото на фирмата, името, длъжността и контактите на човек, който я дава. В дизайна ú задължително използвайте елементи от корпоративната си идентичност, но не я претрупвайте. Някои визитки имат също поле за допълнителна информация, така че помислете дали това е подходящо и за вашия бизнес.

Добър вариант са двустранните визитки, защото дават повече възможност за дизайн. Такъв печат е подходящ, ако искате визитката ви да е двуезична - на български от едната страна и на английски език от другата страна.

В We Print може да поръчате печат на визитки на над 30 вида хартия с допълнителни операции като: UV лакиране, ламиниране, релефен печат, топъл печат и др. Печатаме в количества от 100 до безкрай и изпращаме по куриер най-късно на следващия ден.

печат на визитки


БЕЛЕЖНИКЪТ е скритият посланик на твоя бранд

Успешното провеждане на бизнес срещи е ключово за разрастването на бизнеса. За да сключвате  нови сделки и откривате нови партньорства, важно е да правите добро първо впечатление, да имате перфектната подготовка и подходящите брандирани материали


Когато заставате лице в лице с потенциален партньор, всяка допълнителна помощ е желана. Ето защо брандираните бележници и брандираните химикалки са важни. Те помагат за изграждането на имиджа на вашия бранд. Бележниците, които ще откриете в We Print, са стилни. Предлагат се в 7 различни цвята и са с размер 60х100 мм. Имат 80 листа с редове. Удобни са и стилни, с твърди корици, заоблени краища, ластик и разделител.

печат на фирмени тефтери и бележници

Подари ПАПКА С МАТЕРИАЛИ. Остави следа.

Ако брандираните тефтери и химикали отговарят за първото впечатление, то папката с допълнителни материали е тази, която оставя трайна следа в съзнанието на клиента или партньора ви.

Брандирана папка дава възможност да комплектувате различни материали и да ги персонализирате спрямо ситуацията. В нея може да сложите брошури за продуктите или услугите си, примерна оферта, която сте изготвили, бланка за писане и др. Идеалната папка, освен че е с дизайна на вашата корпоративна идентичност, има също прорез за визитка, така че контактите ви да са видими и лесно откриваеми. Прикрепете към нея фирмен химикал за финален щрих. 

Този вид папки са идеални не само за управителите и собственици на бизнес, но и за всички, които се занимават с продажбите и маркетинга във вашата компания.

печат на фирмени папки с джоб

Печатният КАЛЕНДАР напомня за вас и бизнеса ви през цялата година 

Няма значение дали офисът ви е голям или малък, печатният календар продължава да е задължителен за бизнеса. От една страна, това е още един корпоративен материал, който партньорите и клиентите ви няма как да не забележат. От друга страна, дава възможност да отбелязвате важни дата за екипа и по този начин да сплотявате колектива си около нещо предстоящо – рожден ден на фирмата, конференция, международно изложение, посещение от важни клиенти и т.н. Да не забравяме също, че печатният календар е идеален корпоративен подарък преди коледните празници и настъпването на новата година.

Календарът може да е еднолистов, многолистов или тип „Пирамида“. В нашия блог вече споделихме кои са онези ТОП 4 вида календари за бизнеса и какво е тяхното скрито послание. 

печат на календари за офиса и бизнеса

Брандирани СТИКЕРИ. Не ги пропускай.

Печатните стикери са най-новият тренд. Ако искате бизнеса ви да е по-модерен и свеж, поръчайте си такива. В We Print можем да отпечатаме стикери от 5 бр. до 100 000 бр. и ще ви ги изпратим по куриер още на следващия ден. 

Стикерите са много подходящи бранд материали, когато сте на конференция, семинар или изложение, защото може да ги оставите на видно място и всеки, който желае, да си вземе. Модерно в последно време е също да се лепят стикери на лаптопи и по този начин да брандирате други свои материали.

печат на стикери


Никога не забравяйте, че брандът е като жив организъм. Той расте, променя се, развива се. Освежавайте дизайна на корпоративната си идентичност поне на 5 години, за да сте в крак с новите тенденции.

Смело използвайте също възможностите на дигиталните инструменти. Нека имейл подписът ви е в синхрон с корпоративна идентичност. На сайта ви и в социалните мрежи използвайте идентични визии и тон на говорене. Не пропускайте да брандирате също работното си облекло и служебни автомобили.

Ключът към успеха е в постоянството и повтарянето на успешните визии и послания.

Ние, в We Print, разбираме колко е важно качеството на материалите, които бизнесът използва. Затова винаги се стремим да сме доверен партньор в света на дигиталния и офсетов печат. Разполагаме с печатна база от над 30 машини и притежаваме над 10 години опит в сферата на печата. Нашите експерти имат достатъчно знания (и въображение), за да отговорят на всичките ви въпроси и да ви помогнат да изпълните и най-комплексната си идея.

Ако имате допълнителни въпроси, свържете се с нас на тел. +359 886 799 782 или ни пишете на order@weprint.bg


Публикувано на 13/11/2019

Подобни статии