Количката е празна

Идеи за брандирани корпоративни подаръци

Идеи за корпоративни подаръциКоледните празници са идеален повод да направите комплимент с подарък към служителите и партньорите. Брандираните материали и подаръци са важен елемент от рекламната стратегия на всяка една фирма. Те спомагат за увеличаване на бранд имиджа и създават добро впечатление за компанията.

Изборът на корпоративни материали и подаръци не е лесна задача. Трябва да съобразите за кого ще бъдат коледните подаръци, дали ще бъдат общи или персонализирани, каква ще бъде концепцията, сроковете за изработка и бюджета.

Ние от WePrint ще Ви помогнем с ТОП предложения и идеи за корпоративни подаръци и материали. Подготвили сме няколко комплекта, които са подбрани според настоящите тенденции и нужди на различните бизнеси.

Първият комплект брандирани бизнес подаръци, който заслужава Вашето внимение, включва брандирана торбичка, запалка, етикет за вино и картичка. Този сет е подходящ за големи и средни бизнеси. Предпочитан е от нашите клиенти, които са в сферата на индустриалния сектор.

Ако желаете да направите луксозни бизнес подаръците, то можете да включите топъл печат за картичката, торбичката и етикетa за вино. Топлият печат може да се приложи към почти всеки един сет.

Вторият комплект съдържа кутия за бонбони с печат на лого, стикер за свещ и картичка. Партньорите и служителите винаги се радват на сладки изкушения. Брандирахме тези подаръци за клиента ни Axbul. Разгледайте и други рекламни материали, които сме подготвяли за него в статията WePrint – доверен партньор за дизайн и печат. Попитахме 6 клиента и те го потвърдиха.

Третият комплект включва многолистов календар, настолна пирамида, бележник и химикалка. Офис материалите са предпочитан вариант за корпоративен подарък, защото могат да се използват дълго време. Ако желаете, можете да направите персонализация на всеки един рекламен материал.

В статията ни Календарът – ключов маркетинг инструмент сме обърнали внимание на различните видове календари.

Често маркетинг мениджърите избират офис материалите за подарък, заради тяхната функционалност и практичност. Този тип материали са подходящи за малки, средни и големи бизнеси. Най-често биват поръчвани от логистични, фармецевтични, счетоводни, правни компании, производители и др.

Четвъртият комплект съдържа бутилка с етикет, плик със сладки и картичка. Направихме този сет като идея за брандирани подаръци, защото при тях могат да се съчетаят няколко неща. Първо, някои от големите компании подкрепят малките бизнеси и купуват техни продукти, които после използват за подаръци. Бисквитките и бутилката с лимонада, могат да се вземат от малки бизнеси, които ги предлагат. Второ, все повече се увеличава отговорността на компаниите към природата. Може за целта да се използва хартия от рециклируеми материали.

При нас можете да откриете и екохимикалки, направени от рециклирана пластмаса , рециклирана хартия и пшеничена слама.


Ако някой от сетовете Ви е допаднал, то ние ще го изработим за вас. Важно е да знаете, че хранителните и питейните продукти не могат да се набавят от нас, ние можем само да ги брандираме. Предлагаме и персонализация на сувенири – химикалки, бележници и антистрес топки.

В WePrint.bg можете да поръчате в три лесни стъпки печат на материали и сувенири. Ако не откривате търсен продукт, то можете да се свържете с нас на имейл info@weprint.bg или контактната ни форма.  

Имаме знанията и уменията да реализираме и най-креативни идеи. Готови ли сте да ни се доверите? Ако да, направете го сега. 


Публикувано на 02/09/2022

Подобни статии