Количката е празна

КАЛЕНДАРЪТ – КЛЮЧОВ МАРКЕТИНГОВ ИНСТРУМЕНТ

При стартирането на рекламна кампания, всяка бизнес единица се изправя пред следния въпрос: „ Какви рекламни материали са ни нужни? “

Календарът е един от ключовите маркетингови инструменти, когато става дума за реклама. Използването му е задължително за всеки бизнес. Календарът оставя следи в съзнанието на Вашите клиенти за дълъг период от време. Затова включвайки го във вашата кампания, Вие получавате реклама за 365 дни.

Защото клиентите  се срещат с фирмения Ви календар няколко пъти. Първо, когато дойдат на среща в офиса. Поставен на бюрото Ви или на стената, той прави впечатление като средство за показ на бранда. Календарът спомага за поддържането на добрия имидж и излъчва стабилност.

Календарът е отличен подарък за Вашите клиенти. След като го брандирате и подарите като комплимент, клиентите Ви остават впечатлени. Вашият клиент използва календара в ежедневието си, той се среща с бранда Ви поне няколко пъти на ден. Това спомага за позиционирането на името на фирмата в съзнанието на Вашите клиенти.

Освен това календарът е идеален подарък за служителите Ви за коледните празници. Те могат да го използват, за да записват оперативните си задачи. Ако върху календара експонирате снимка на Вашия фирмен екип, служителите Ви ще бъдат приятно изненадани. Това ще донесе у тях положителна емоция и нагласа.

Ние в WePrint предлагаме 4 формата, които са незаменими и подходящи за рекламната кампания, на всеки бизнес. Печатаме ги в брой от 20 до безкрай само за 1 ден. Изпращаме ги по куриер с възможност за доставка до дома или офиса.

 alt="рекламни календари"

ФИРМЕН КАЛЕНДАР ЗА СТЕНА. Позиционирайте го на най-видимото място в офиса.

3 са основните типове, които препоръчваме.

Първият е еднолистов стенен календар, където 12-те месеца са показани на 1 страница. Той дава  общ и бърз поглед върху цялата година. На него може да се  отбелязват най-важните дати от годината като международни изложения, важни конференции, фирмени събития, рожден ден на компанията. Той е идеален вариант за средни бизнеси.

Стенните многолистови календари с една секция и три месеца и календари с три секции и три месеца са много подходящи за офисa и за подарък. Те поставят акцент върху текущия месец, но също дават общ поглед  върху изминалия и предстоящия. На тях може ръчно да се  отбелязват важни дати и срещи. Празниците и почивните дни са вече отразени. Този вид календари са много полезни в ежедневието на офис администратори, мениджъри по управление на проекти, управители и собственици на бизнес.

Стенните многолистови календари с 12+1 листа са също подходящи за мениджъри и асистенти, но и организатори на събития. Дават информация за всеки месец на отделен лист и може да имат поле за допълнителни бележки. Този календар е най-добрият избор за коледен подарък, защото дава големи възможности за дизайн. На всяка от страниците му може да се постави различна снимка и да представите бизнеса си в нова запомняща се светлина. Много фирми избират този вариант, той напомня на красив албум.

 alt="многолистов календар"

НАСТОЛНИ КАЛЕНДАРИ. Поставете пирамидата отстрани на монитора.

Настолен календар тип пирамида може да поръчате като допълнение към стенните календари или самостоятелно. Този календар има две основни функции.

Първо, винаги е под ръка, когато говорите по телефона и искате да се ориентирате бързо във времето:

      1. Кой ден ви е свободен.

      2. Кога е вторият понеделник от декември.

      3. Коя е 51-та седмица в годината.

Второ, календарът-пирамида е още един посланик на вашия бранд. Той е брандиран, излъчва идентичността на компанията и е винаги там, когато водите срещи или интервюта в офиса си. От изключително значение е да го поставите на място, което е точно срещу вратата на офиса. Целта на брандираните материали е да се виждат.

Този календар разполага с 12 отделни листа, които могат да се направят като ефектен албум със снимки. Може да се поставят  мъдри мисли, цитати, които да придават добро настроение и снимки на известни личности, за да служат като мотиватори. Разбира се, брандирани!

ЗАЩО ДА ПОРЪЧАТЕ ПЕЧАТ ОНЛАЙН НА ФИРМЕНИТЕ СИ КАЛЕНДАРИ?

В WePrint.bg ще напечатаме всеки от изброените календари в количества от 20 броя до безкрай. Предлагаме разнообразие от формати и размери, различни цветове на спиралата, опция за UV лак и др.

Единственото, което трябва да направите, е да ни изпратите дизайн. Ако нямате готов дизайн, то ние можем да изготвим проект специално за Вас. В Weprint.bg  ще отпечатаме Вашите календари на избраната от Вас хартия и в точното количество. Материалите ще изпратим по куриер. Ще Ви спестим време и усилия и ще получите отличен резултат.

Избрахте ли новия фирмен календар за Вашата рекламна кампания? Поръчайте на Weprint.bg.

WePrint.bg е Вашият доверен партньор в света на дигиталния и офсетов печат. Свържете се с нас на +359 886 799 782 или ни пишете на order@weprint.bg

Публикувано на 11/11/2020

Подобни статии